A fost primul weekend de Septemberfest și a fost distracție!

Septemberfest 2014 și-a făcut debutul glorios, cu un weekend plin de momente frumoase, de culoare, și de surprize pe măsură.

Participanţii la Septemberfest s-au putut bucura în acest weekend de posibilitatea de a savura bere de calitate, de a achiziţiona suveniruri de la Târgul de produse handmade şi de la meşteşugari, de a se amuza în Parcul de distracţii dar şi de a participa la cele mai distractive concursuri în care a fost pusă la bătaie multă bere și multă voie bună și mai ales de o ocazie specială petrecută împreună cu familia și prietenii.

Un punct de mare atracţie al festivalului a fost zona culinară, unde bucătăria internaţională a concurat cu produsele tradiţionale româneşti din toată Transilvania.

Muzica a fost nelipsită pe perioada festivalului, VERDE dând coloana sonoră a unor seri de petrecere memorabile, ce s-au dovedit a fi pe gustul clujenilor, adunați în număr mare pe Platoul Sălii Sporturilor Horia Demian.

septemberfest  septemberfest
Cel mai mare festival de bere din Transilvania continuă și în săptămâna care urmează, în stilul caracteristic, cu multă bere, multă distracție și un cocktail muzical inedit. Serile următoare Septemberfest vor fi animate de artiști pe măsură: Trupa Logout, Magda Pușcas, The Beat, Trupa Muzicanții, Rock Academy, Incognito și alte trupe care cu siguranță vor reuși să întrețină atmosfera de petrecere specifică Septemberfest.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul www.septemberfest.ro .

Evenimentul este organizat de ProImage și susținut de Bergenbier.

Partenerii evenimentului sunt: Primăria Municipiului Cluj Napoca, Consiliul Local, Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca, Apa Minerală Borsec, PMA, Arobs, Smailo, Cora și Cursfotografie.ro.

Septemberfest este promovat de: ProFM, Monitorul de Cluj, Zile și Nopți, Citynews, Ziua de Cluj, Cluj AM, Ora de Cluj, Buzznews, Transilvania Reporter, Revista Bulevard, ClujLife, Partytude, Nappoca, Știridesport, Sport viral, Eclujeanul, Orașulcluj, Clujuldebuzunar.ro, Eclujeanul, Cluj.com, Bunădimineata.ro și Musicomania.

Partener de organizare Agenție de Evenimente și Marketing – Respect Bigtime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *