Surpriză! Autocarul lui „U” s-a întors la Cluj după 3 ani, într-o nouă înfățișare

Surpriză la meciul de aseară dintre ! Autocarul lui U s-a întors la Cluj după 3 ani, într-o nouă înfățișare. Cine a spus că Walter nu umblă cu autocarul vopsit? Clujenii care au participat la partida din Cupa României, dintre Unirea Jucu și Petrolul Ploiești, scor 0-3, au avut un deja-vu. În parcarea exterioară a stadionului i-a întâmpinat fostul autocar al „șepcilor roșii”. 

„Incredibil! Ăsta este fostul autocar al lui „U” „, a fost reacția mai multor suporteri ai Universității Cluj.

În afara faptului că a mutat o întreagă echipă la Petrolul, în 2011, Florian Walter a lăsat clubul și fără parcul auto. Astfel, autocarul Volvo, model 2009 cu 40 de locuri, branduit cu numele fostelor legende precum Mircea Luca, Zoltan Ivansuc, Iuliu Hațieganu și alte simboluri precum „Mamă te iubesc, dar nu ca pe U”, „Numai U!”, „Viaţa asta ţin cu U” şi „Unica iubire”, au fost înlăturate peste noapte și înlocuite cu însemnele „lupilor galbeni”.

În tot acest timp, în locul autocarului de 5 stele, Universitatea Cluj s-a deplasat cu o „chinezărie”, un automobil Yutong. Recent, „șepcile roșii” şi-au extins parcul auto cu un nou autocar, marca Bova by DAF și așteaptă propunerile fanilor pentru personalizarea sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *