Peste 140 de companii clujene au alergat la Crosul Companiilor 2014!

Duminică s-a dat startul la Crosul Companiilor în Cluj Napoca, un eveniment inedit, dedicat exclusiv membrilor organizațiilor clujene, conceput și organizat cu succes de Runners Club.

Aflat la cea de-a 4-a ediţie, Crosul Companiilor 2014 este o competiţie cu specific organizaţional, dedicată exclusiv angajaţilor. Participanții au desfășurat sesiunea de încălzire alături de partenerul evenimentului Club Moving, iar startul s-a dat la ora 10:00 în Piaţa Unirii. Alergătorii, înscrişi la probele individual sau pe echipe, au parcurs de 3 ori traseul Piaţa Unirii (Sud) – Str. Eroilor – Str. Baba Novac – Str. Iuliu Maniu – Piaţa Unirii (est ) – Piaţa Unirii (Sud) – Str. Napoca – Piaţa Unirii, distanţa totală măsurând 5 km.

Competiția a fost extrem de strânsă, întrucât la Start s-au aliniat cca 900 de alergători, însă ca în orice competiție, doar unii au reușit să-și câștige locul pe podium.

Așa arată clasamentul Crosul Companiilor Cluj Napoca 2014:

Crosul companiilor - clasament

Revista Bulevard a acordat și un premiu special, celei mai creative companii, care a înscris cei mai mulți alergători la Crosul Companiilor, premiu revendicat de ENDAVA.

Nimeni nu a avut însă de pierdut, evenimentul fiind marcat, pe lângă competiția în sine și de momentele de socializare între angajaţii diferitelor companii, extrem de oportune în crearea de legături şi punţi de comunicare, dar și de alte surprize pregătite de organizatori, reprizele muzicale marca Bigtime Production și show-ul oferit de VERDE, o trupă cu un vibe modern și prospăt.

Evenimentul Crosul Companiilor a fost un succes pe care l-am anticipat, iar vremea bună a fost aliatul nostru. Sperăm să putem organiza şi în anii următori acest cros organizaţional, care să devină o emblemă pentru oraşul Cluj Napoca, atrăgând tot mai mulţi participanţi

– declară dl. Horaţiu Morar, fondator al Asociaţiei Runners Club.

Premiile s-au ținut lanț la eveniment, Yellow Store a premiat în cadrul campaniei „Fotografiază Crosul Companiilor”, de asemenea, toţi cei înscrişi la Cros au avut ocazia de a participa gratuit la Tombola „ Alerg de plăcere”, în care sponsorii şi organizatorii au pus la bătaie premii pe măsură.

Aşadar, Piața Unirii și străzile Clujului au găzuit duminică un eveniment care cu siguranță își va pune amprenta asupra climatului organizațional al companiilor participante, creând un precedent inedit ce însumează o experiență de socializare inovatoare și un stil de viață sănătos, cu alte cuvinte, un spectacol marca Runners Club intitulat Crosul Companiilor 2014.

crosul companiilor
crosul companiilor
crosul companiilor
crosul companiilor

Partenerii evenimentului sunt: Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Perskindol, Polus Center, Powerade, Club Moving, Ursus, Legea, Qual Media si Elfst.

Evenimentul este promovat de: Kiss FM, Digi 24, Zile şi Nopţi, Monitorul de Cluj, Ştiri de sport, Sport viral, Buzznews, Citynews, Ora de Cluj, Cluj AM, Revista Bulevard, Transilvania Reporter, Oraşul Cluj, Cluj Life, Partytude, Nappoca, Eclujeanul, Orașulcluj, Clujuldebuzunar.ro, Cluj.com, Bunadimineata.ro, Musicomania şi Insport.ro.

Partener de organizare: Respect Bigtime.

Pentru mai multe informaţii intraţi pe: www.crosulcompaniilor.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *