Grigoraș, te-ai apucat de tenis?

Petre GRIGORAȘ, cel mai tare din oraș, a schimbat sportul. Antrenorul Pandurilor din Târgu Jiu a lăsat fotbalul și s-a apucat de tenis.

Numai că sportul ăsta alb nu e chiar jucărie, îți trebuie antrenament la greu, dexteritate și desigur ceva talent. Ghinionul tehnicianului este că tocmai prima lui partidă de tenis a fost televizată, așa încât o țară întreagă a gustat măcelul, oprit doar de cronometrele sfioase, care au aruncat prosopul după numai un set.

Un set la zero, la pielea goală. Grig, personajul din povestea asta dovedește talent fără doar și poate, dar nu la tenis, ci așa cum spun gurile rele, la arta spectacolului, la regie, chestii d-astea. Fazele video ale golurilor dau apă la moara celor ce susțin teza asta.

Claudiu Keseru a reușit grație conjuncturii și mai ales fundașilor adverși, care au mimat marcajul și alergarea, toate cele 6 goluri ale partidei de pomină din Ghencea. A intrat omul în istoria Ligii 1. Și Grigoraș. Și Dumnealui. Da, da, și Dumnealui.

Priviți și cugetați:

NOTĂ: Ştirile din rubrica “Duma de Sport” sunt ca bancurile cu Bulă. Avem impresia că fac parte din realitate, dar de fapt nu s-au întâmplat niciodată şi singurul lor scop e să facă lumea să râdă. 

Etichete

Despre autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *