Dezvăluiri incendiare din Giulești. Noul patron al Rapidului bagă bani și la Dinamo

Dezvăluiri incendiare din Giulești. Noul patron al Rapidului bagă bani și la Dinamo, conform fostului președinte al grupării giuleștene, Nicolae Manea.

Valerii Moraru a preluat în această vară Rapidul, iar suporterii sperau ca problemele clubului să ia sfârșit o dată cu această schimbare.

Situața este însă departe de a fi rezolvată. Patronul moldovean i-a îndepărtat de la club pe Nicolae Manea, fostul președinte și pe Lucian Ionescu, fostul ofițer de presă, cei care au dus greul le chipă când aceasta era în Liga 2.

Nae Manea, fost președinte la Rapid. Foto: enational.ro

Nae Manea, fost președinte la Rapid. Foto: enational.ro

După plecarea de la club, Nicolaea Manea a făcut dezvăluiri incendiare, iar ultima dintre ele i-ar putea crea mari probleme lui Moraru în relația cu fanii Rapidului.

„Sunt foarte multe lucruri în neregulă la Rapid. Eu l-am adus pe Moraru. L-a luat şi pe Butoi cu el, i-am explicat ce şi cum şi l-am trimis la administratorul judiciar. După, am aflat că mai încercase să preia nişte echipe din Liga 1, precum Chiajna, Timişoara etc. El n-a venit aici pentru Rapid! 

Moraru sponsorizează Dinamo până în 2015, le dă 100.000 de euro pe an cu apă minerală! A făcut şi cu noi acelaşi contract şi n-are voie fiind acţionar la Rapid! A zis că el este acţionar, nu investitor, că el nu vrea să aducă bani. Nu-l interesează Rapidul, dacă îl întrebi când s-a născut echipa asta, habar n-are. E un fariseu, ăsta e Moraru! Clubul ăsta parcă e blestemat, a ajuns pe mâna unui om care n-are un leu”, a spus Manea la Look TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *