De două ori fair-play. Acești jucători merită un premiu (VIDEO)

De două ori FAIR-PLAY. Lucru rar întâlnit pe terenurile de fotbal, jucătorii unei echipe au dovedit de două ori în aceeași fază, un spirit de fair-play, de ajutorare și protejare a adversarilor, ceea ce, trebuie să recunoaștem, nu prea mai găsim pe dreptunghiul verde de gazon.

Fazele surprinse în postarea VIDEO de mai jos, redată pe Youtube, s-a rerulat anul trecut într-unul din campionatele din țările arabe, atunci când portarul echipei gazdă a încercat să degajeze din mână balonul, un atacant advers observând că este desfăcut la șireturile de la una din ghete, s-a aplecat și l-a legat.

Timpul scurs pentru acest gest a fost de câteva secunde, suficiente ca arbitrul, total deplasat, să acorde lovitură liberă indirectă din interiorul careului pentru ținerea mingii peste limita de timp regulamentară.

Astfel oaspeții s-au văzut puși într-o situație foarte favorabilă, lovitură liberă de la numai 15 metri de poarta adversă. Însă aici a intervenit din nou spiritul de FAIR-PLAY desăvârșit si atunci când poate puțini se așteptau, aceștia au tras ostentativ mingea afară, departe de poarta gazdelor, în aplauzele asistenței și mai ales a portarului care era să devină gafeurul de serviciu al meciului.

Totul însă s-a încheiat cu bine și cu un gest memorabil de sportivitate. Aici secvențele amintite:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *