„CAPRE Diem!” Fanii au râs de el, dar fotbalistul spune că cineva i-a FURAT identitatea pe facebook!

Cristian Daminuță, fotbalistul de 24 de ani aflat sub contract cu AC Milan, dar împrumutat din 2010 pe la diverse echipe, acum la Viitorul, are un alter-ego pe facebook care-i face zile negre.

Atacantul a comentat „Carpe Diem” (Trăiește clipa) la un #selfie, iar „impostorul” a scris apoi „Capre Diem”. O parte din fanii jucătorului au crezut că e vorba de Daminuță și au râs de el pe facebook. Cineva a făcut chiar o știre despre acest lucru.

Fotbalistul a venit cu explicații pe contul original:

Prea maritul/a D.C care faci articole de 2 lei.. 1 la mana,intereseaza-te sa vezi daca acel cont e real,pt ca eu postez tot timpul corect dupa care acel psihopat care are cont cu numele meu se chinuie sa ma copieze. 2 la mana,din moment ce nu iti dai tot numele inseamna ca esti un complexat/a asa ca nu esti deloc interesant/a si 3 la mana,te rog eu frumos sa-ti vezi de viata ta… Ca mai ai 2 la % si ajungi sa regreti la sfarsit! Multumesc! Sper sa vezi msg-ul si meu si sa faci un articol mai credibil,ok?

Ca sa nu le mai zic ca eu asta am tatuat pe mana! Deci iti dai seama ce smecherie a putut face acest „nimeni” cand a publicat articolul! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *