Sportviral vă prezintă APLAUDACUL CAMPION MONDIAL

Publicul aleargă avid după ierarhii de toate genurile, iar acest lucru încurajează tot felul de indivizi să încerce să devină CAMPIONI MONDIALI în diverse sporturi ciudate.  Sportviral vă prezintă azi APLAUDACUL  CAMPION MONDIAL.

Este vorba despre o probă de sprint. Sportul, complicat dealtfel se numește ”bătut din palme viteză”, iar cel ce reușește să bată din palme de cele mai multe ori într-un minut se va numi aplaudacul campion mondial. De notat că se pleacă lansat în probă, concurenții având posibilitatea de a-și regla ritmul timp de 5 secunde, iar apoi cronometrele se opresc la fix 1:05:00, socotind totul la miime de secundă.

Ca să fie totul oficial, încercarea tânărului Bryan Bednarek din SUA este atent verificată și mai apoi validată de cine alții decât de cei de la GUINNESS WORLD care i-au acordat americanului mult râvnitul certificat la finalul testului în care acesta a bătut din palme de exact 804 ori.

Da, ăsta e un adevărat APLAUDAC. Ar prinde lejer un job pe plaiurile mioritice, mai ales că are ditamai certificatul în CV.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *